Xρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σου.
ΚΛΕΙΣΤΡΟ ΜΙΝΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ
 • Νέο
 • Χωρίς απόθεμα
ΠΟΛΥΠΡΙΖΟ 3 ΘΕΣΕΩΝ ME USB 12V/24V IN-CAR
 • Νέο
 • Χωρίς απόθεμα
 • Νέο
 • Χωρίς απόθεμα
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΟΥ MERONI 2651/16ΜΜΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΟΥ MERONI 2651/16ΜΜ
 • Νέο
 • Χωρίς απόθεμα
ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΟΥ MERONI 2651/20ΜΜΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΟΥ MERONI 2651/20ΜΜ
 • Νέο
 • Χωρίς απόθεμα
ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ 24V ΕΞΩ-ΜΕΣΑ 33CM
 • Νέο
 • Χωρίς απόθεμα
ΦΤΕΡΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ 650Χ1250Χ1900 (ΙΤ)
 • Νέο
 • Χωρίς απόθεμα
Νέα Προϊόντα

Παρακαλούμε πριν από κάθε χρήση της ιστοσελίδας www.mytilinaios.gr συμβουλευτείτε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης και βεβαιωθείτε ότι τους έχετε κατανοήσει και είστε απόλυτα σύμφωνοι με αυτούς ανεπιφύλακτα.

Τρόποι Αποστολής
Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται με μία από τις πιο αξιόπιστες ελληνικές εταιρείες Courier που διαθέτει γραφεία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ παράλληλα προσφέρει γρήγορη παράδοση. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από τα καταστήματά μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας καλέστε μας στο 2310 753878.

Παράδοση προϊόντων 
Η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας. Για απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης θα είναι 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Το www.mytilinaios.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης των παραδόσεων λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών, lock down και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα σας δοθεί ο αριθμός αποστολής. Μπορείτε να δείτε πού βρίσκετε το δέμα σας κάνοντας κλικ εδώ και συμπληρώνοντας τον αριθμό. Θα βρείτε τον αριθμό αποστολής στο email που σας ενημερώνει για την επιτυχή αποστολή της παραγγελίας σας, καθώς επίσης και στο e-shop μας, στον λογαριασμό σας, κάνοντας κλικ στην παραγγελία σας, εφόσον έχετε κάνει είσοδο – εγγραφή πρωτίστως.

Έξοδα Αποστολής 

Για όλη την Ελλάδα

Σημείωση: Το ελάχιστο ποσό παραγγελίας είναι 20 €

Ανάλογα με τα προϊόντα που επιλέξατε υπάρχουν οι παρακάτω τρόποι αποστολής.

Για όλα τα προϊόντα η παραγγελία σας αποστέλλεται με εταιρεία ταχυμεταφορών και την παραλαμβάνετε στον χώρο που θα υποδείξετε. Η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή).

Για προϊόντα μεγάλου βάρους, άνω των 20 κιλών, ή για προϊόντα μεγάλου όγκου ανεξαρτήτου βάρους,  η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρία, σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι ανάλογα με τον όγκο του δέματος. Με αυτό τον τρόπο αποστολής μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σε μία από τις συμβεβλημένες τράπεζες. Πριν την αποστολή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Εάν ένα αντικείμενο που παραγγείλατε δεν βρίσκεται προσωρινά σε απόθεμα θα ειδοποιηθείτε μέσω email.

Σημαντικό!

Εάν η παραγγελία σας πρόκειται να παραδοθεί σε κτίριο με γραφεία, συγκρότημα διαμερισμάτων ή παρόμοιους χώρους, ή σε δημόσιες υπηρεσίες όπως νοσοκομεία, ξενοδοχεία, σχολεία, κλπ., οι μεταφορείς μπορεί να αποδεχτούν την υπογραφή από υπαλλήλους, και παρόμοιο διαχειριστικό προσωπικό κατά την παράδοση. Κατόπιν υπογραφής ή αποδοχής από τέτοιο προσωπικό, κρίνουμε ότι έχει εκπληρωθεί ολόκληρη η υποχρέωση παράδοσης της παραγγελίας σας. Αυτό προϋποθέτει την πρότερη επικοινωνία σας με τον μεταφορέα. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για απολεσθέντα ή κλεμμένα αντικείμενα που έχουν παραδοθεί σύμφωνα με τους παραπάνω όρους παράδοσης.

Τρόποι Πληρωμής

1. Με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (ανεξαρτήτου τράπεζας), μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας μας.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με ασφάλεια μεταξύ του Αγοραστή και κατόχου της κάρτας με την Alpha Bank  η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό του www.mytilinaios.gr  .

Το www.mytilinaios.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας .

Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της κάρτας το www.mytilinaios.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

2.Με Αντικαταβολή

Τα προϊόντα αποστέλλονται με συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών ή έρχονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής.

Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας.

3.Με Τραπεζική Κατάθεση

Με αυτόν τον τρόπο πληρωμής, έχετε την δυνατότητα να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας θα γράψετε το Ονοματεπώνυμο και τον αριθμό παραγγελίας.

ALPHA BANK

Αρ.Λογ/σμού 703 002 002 011076

SWIFT: CR BA GR AAXXX

ΙΒΑΝ : GR040 140 703 0703 002 002 011076

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αρ.Λογ/σμού 2314 4031 509

SWIFT: ETHNGRAA

ΙΒΑΝ : GR19 0110 2310 0000 2314 4031 509 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ.Λογ/σμού 5227 090395 117

ΙΒΑΝ : GR95 0172 227000 5227 090395 117

EUROBANK

Αρ.Λογ/σμού 0026 0216 91 0200321670

ΙΒΑΝ : GR430 260 216 0000 910200 321 670 

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημά μας στέλνοντας ένα e-mail για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@mytilinaios.gr. Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στο 2310 753878, ή μέσω fax στο : 2310 753879.

4. Πληρωμή Στο Κατάστημα

Επιλέξτε αυτή τη μέθοδο πληρωμής εφόσον θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα. Πληρώνετε στο κατάστημα με την παραλαβή της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτή τη μέθοδο πληρωμής.

Επιστροφές Προϊόντων

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο από τα προϊόντα που αγοράσατε έχετε την δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εφόσον δεν είναι φθαρμένα, τροποποιημένα ή δεν έχουν υποστεί ζημία και οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν, θα πρέπει να υπάρχουν όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης. 

Θα πρέπει ακόμα να προηγηθεί επικοινωνία μέσω email  στο sales@mytilinaios.gr

Εάν δεν υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν που επιθυμείτε γίνεται επιστροφή των χρημάτων σας,  ειδάλλως το ποσό της αγοράς πιστώνεται στον λογαριασμό σας και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη επόμενή σας παραγγελία.

Σε περίπτωση επιστροφής ενός προϊόντος το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι το προϊόν που παραλάβατε έχει κάποιο ελάττωμα, έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε ενημερώνοντάς μας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2310 753878, είτε μέσω email  στο sales@mytilinaios.gr.

Στην περίπτωση επιστροφής του προϊόντος και αφού διαπιστώσουμε ότι το λάθος οφείλετε στον κατασκευαστή  αναλαμβάνουμε κατόπιν δική σας επιθυμίας είτε την αντικατάσταση του είτε την επιστροφή των χρημάτων σας η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν.

Για τον λόγο αυτό καλό είναι κατά την παράδοση της παραγγελίας να ελέγχετε την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Το www.mytilinaios.gr δεν διαθέτει πολιτική εγγύησης. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά μπορεί να συμβεί από φυσιολογική φθορά, κακή χρήση και καταστροφή κατά την αφαίρεση των ετικετών.

Για την επιστροφή ενός ελαττωματικού προϊόντος το κόστος επιστροφής επιβαρύνει το www.mytilinaios.gr .

Όροι & Προϋποθέσεις

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mytilinaios.gr, υπό τους όρους και προϋποθέσεις που παρουσιάζονται παραπάνω.  Για οποιαδήποτε διαφορά ή αντιδικία ,αρμόδια είναι τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων. Εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, οφείλει να απέχει από τη χρήση του, αλλιώς δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα, όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ:ΑΦΟΙ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΙΚΕ

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ:058300104000

ΑΦΜ: 099382780

Αποποίηση Ευθύνης

Για οποιαδήποτε καταστροφή των προϊόντων  κατά την διάρκεια της εργασίας αυτής το κατάστημά μας δεν φέρνει καμιά ευθύνη, άμεση ή έμμεση για τυχόν ζημία που μπορεί να επέλθει σε οποιονδήποτε από την χρήση του δικτυακού της τόπου ή/και στοιχείων που περιέχονται σ ’αυτόν, ανεξάρτητα εάν οι πληροφορίες παρέχονται από το κατάστημά μας. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο του καταστήματος να είναι όσο το δυνατόν ασφαλές και χωρίς σφάλματα, ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν εγγυούμαστε απόλυτα την ακρίβεια και την ορθότητα των στοιχείων/ πληροφοριών που περιέχονται. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος να αξιολογεί και να πράττει αναλόγως. Αν δεν νιώθετε σίγουροι και πιστεύετε πως θα προκαλέσετε περαιτέρω ζημιές επικοινωνήστε με τον αρμόδιο για να σας εξυπηρετήσει ή να σας βοηθήσει.